Werkwijze en tarieven

Kennismakingsgesprek: gratis 
Dit is een geheel vrijblijvend en informatief gesprek waarin ik uitleg wat ik als kindercoach doe en wat ik voor u als ouders en voor uw kind kan betekenen. Dit kan telefonisch of per mail.  

Intakegesprek

Wanneer u besluit om het coachtraject in te gaan plannen wij samen een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wil ik met u als ouder(s) in gesprek om een beeld te vormen van uw kind en zijn of haar hulpvraag. Het is belangrijk om informatie van u als ouder(s) te krijgen over de huidige situatie en de gezinssamenstelling(en) worden in kaart gebracht. Dit gesprek kan bij mij in de praktijk plaatsvinden of bij u thuis.  

Coachsessie

Nadat ik met u als ouder(s) heb kennisgemaakt ga ik graag aan de slag met uw kind! We gaan starten met elkaar leren kennen en een vertrouwensband opbouwen. Ik vind het erg belangrijk dat uw kind zich bij mij op het gemak voelt en zichzelf kan zijn. Een sessie duurt maximaal een uur en de duur van een coachtraject verschilt per kind en per hulpvraag. Vaak duurt een traject zo’n 5 sessies. Tijdens de sessie werk ik met verschillende materialen en technieken. De coachsessies vinden plaats bij mij in de praktijk.  

Evaluatie

Aan het eind van het traject nodig ik u als ouder(s) uit in mijn praktijk voor een evaluatiegesprek. Tijdens de sessies heeft uw kind vertrouwelijke informatie met mij gedeeld waar ik rekening mee houdt in het delen hiervan met u als ouder(s). Samen kijken we terug op het coachtraject en bespreken we de resultaten hiervan. Ook bespreken we hoe nu verder en delen we de geleerde tools en handvatten van het kind die meegenomen kunnen worden. 

Tarieven

Intake gesprek

€40 / 60 min

Coach sessie

€50 / 60 min

Evaluatie

€50 / 60 min

Op alle overeenkomsten tussen u en Praktijk Anne van Losser zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.